Coaching

Om beter te worden, hoef je niet eerst ziek te zijn! Coaching is een uitstekend middel om meer vitaliteit en veerkracht te ontwikkelen waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Tijdens een kennismakingsgesprek of intake onderzoeken we samen of we een klik hebben met elkaar en zo ja, welke onderstaande coachvormen (of combinatie ervan) het beste bij je situatie past en spreken daarvoor een traject op maat af. Ben je er nog niet uit of je een coachtraject wilt aangaan? Dan kunt je ook eerst een vitaliteitscheck laten doen om te ontdekken hoe het staat met je vitaliteit op dit moment.


 • Vitaliteitscheck

  De vitaliteitscheck is een ontmoeting van anderhalf uur, waar in je naar huis gaat met:

  Zicht op jouw vitaliteit op de 5 gebieden uit het model.

  Een lichaamsmeting van je gewicht, lengte, BMI, vetpercentage, spierpercentage, visceraal vet en ruststofwisseling.

  Je gaat na deze ontmoeting naar huis met suggesties voor een aantal onderwerpen waar je aan zou kunnen gaan werken. Het staat je hierna uiteraard geheel vrij wat je hiermee wilt en gaat doen.

  Een vervolg zou kunnen zijn een traject op maat of een leefstijl- en voedingsanalyse.

 • Persoonlijke coaching

  Persoonlijke coaching vindt live plaats op een van mijn locaties, een locatie bij je in de buurt of aan huis. Over de locatie stemmen we samen af.

 • Preventie, stress en burn-out coaching

  Stress is een veel voorkomend symptoom.

  Tijdens een coachtraject gaan we werken aan rust, ontspanning, achterhalen van de oorzaken, balans, aanleren en inslijten nieuw gedrag en leren omgaan met terugval. Dit doen we aan de hand van praktische oefeningen in sessies van 1,5 tot 2 uur. Ik werk op de 5 gebieden van het model.

  Het kan zijn dat je werkgever dit traject voor je vergoed.

  Ik ben gecertificeerd Master Burn Out Coach bij de Vitaliteitsgroep en werk van daaruit in multidisciplinair dienstverband.

  Een traject kan afhankelijk van je wensen en mogelijkheden via hen of mij plaatsvinden.

 • Wandelcoaching

  Gecoacht worden en bewegen tegelijk, wat wil je nog meer? Wandelcoaching gebeurt zoveel mogelijk in de natuur en is zeer geschikt om te leren (aan)voelen:

  wat je fysieke mogelijkheden en grenzen zijn, het verschil tussen gespannen en ontspannen bewegen, letterlijk en figuurlijk stappen te zetten op weg naar je doel. De natuur heeft een enorm positieve en rustgevende invloed op ons mensen. Deze manier van coaching werkt ervaringsgericht en is geschikt voor mensen die doorgaans minimaal een half uur aan de wandel kunnen zijn.

 • Online coaching via beeldbellen

  Wil je direct gecoacht kunnen worden waar je ook bent? Lekker thuis, of op je werk? Wandelend of in je stilstaande auto? Tijd besparen met reizen en files? Dan is beeldbelcoaching zeer geschikt.

 • Opruimcoaching (op je werkplek en thuis)

  Herken je dat je overal iets laat liggen? Stapeltjes hebt, maar niet weet wat ermee te doen?

  Maak opruimen net zo makkelijk als iets neerleggen.

  Een intensief coachingstraject waarbij we in 3 maanden tijd lekker praktisch en vanuit humor en plezier aan de slag gaan, je werkplek/huis herorganiseren en opruimen op zo’n manier dat jij weer blij wordt van opruimen.

  Meer weten? Stuur me dan een mail. Ik werk namelijk bewust niet met cookies i.v.m. behoud van je privacy.